@@ -1,161 +0,0 @@ Op onze projecten - Van Dam Groep
Op onze projecten
Waarom werken op onze projecten?

Op onze projecten hebben we de boel goed voor elkaar. We hebben kwalitatief goed gereedschap en materiaal om mee te werken. We zorgen dat het bedrijfsvervoer uitstekend geregeld is, zodat je veilig en comfortabel naar het project reist. Ook vinden we het belangrijk dat je werkkleding in orde is. We doen er alles voor om samen mooie, complexe projecten in renovatie, utiliteit en nieuwbouw te realiseren.

Omdat we mooie technische installaties maken

Op jouw project ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het aanleggen van zowel werktuigkundige als elektrotechnische installaties. Dagelijks werk je aan de realisatie of renovatie van mooie projecten, zoals verzorgingstehuizen, schoolgebouwen, appartementen of kantoren. Als vakman heb je veel vrijheden in je werk. Mede dankzij jouw technische kennis en ervaring zetten we een eindresultaat neer waar we trots op zijn.

Technische Ruimte

 

Omdat we met én van elkaar leren

Er is alle ruimte om de beste te worden en/of te blijven in je vak. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Je kunt bij ons beginnen als monteur en doorgroeien naar leidinggevende bouw, werkvoorbereider of zelfs projectleider. Ook kun je je verder specialiseren in een bepaald vakgebied. Jouw toekomst bepaal jezelf. We doen er alles aan om jou in je kracht te zetten. Daarom bieden wij je alle mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.  Je hoeft het niet alleen te doen, want veel collega’s leren met je mee.

Op onze projecten

 

Omdat we werken in teamverband

We werken hard, maar vinden contact met collega’s erg belangrijk. Wij geloven erin dat een goede samenwerking en werksfeer op het project leidt tot het beste resultaat.

Wie zijn wij

 

De techniek is niet alleen voor mannen

 Maar ook voor vrouwen! Daar is onze leerling-monteur Marjolein het levende voorbeeld van.

Benieuwd hoe zij het werken ervaart bij de Van Dam Groep?

Lees meer via onderstaande link.

Meer weten over werken op onze projecten?

We vertellen je er graag alles over! Stel je vraag via onderstaande buttons.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Anouk is bereikbaar!
Anouk
Anouk
HR-adviseur
06-30298865

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Vacature aanraking
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Max. bestandsgrootte: 50 MB.