Waarom werken op onze kantoren?
Op kantoor wordt ervoor gezorgd dat de voorbereiding van onze projecten soepel verloopt. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de engineering, voorbereiding en/of begeleiding van projecten in woningbouw, renovatie en/of utiliteit. We maken optimaal gebruik van jouw kwaliteiten. Mede dankzij jouw bijdrage kunnen jouw collega’s op de projecten een perfect resultaat neerzetten.

Omdat we met én van elkaar leren

Er is alle ruimte om de beste te worden en/of te blijven in je vak. Het bieden van opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zit in het DNA van onze organisatie. We bieden dan ook alle faciliteiten en ondersteuning zodat je jouw opleiding of cursus met een goed resultaat kunt afronden. Je hoeft het niet alleen te doen, want veel collega’s leren met je mee. Jouw carrière binnen de Van Dam Groep staat dan ook zeker niet stil. We doen er alles aan om jouw ambities waar te maken.

Omdat het een fijne plek is om te werken

We hebben de boel goed voor elkaar. Ook op kantoor heb je goed gereedschap nodig. Daarom zal het je op je werkplek en in je werkomgeving aan niets ontbreken. We werken hard, maar vinden contact met collega’s erg belangrijk. Natuurlijk praten we veel over het werk, maar er is ook tijd om te ontspannen en bijvoorbeeld het weekend of de voetbalwedstrijd van gisteren te bespreken.

 

Omdat we werken in multidisciplinaire projectteams

Alle technische disciplines komen samen in een projectteam, waar jij onderdeel van bent. Je werkt nauw samen met andere specialisten binnen onze organisatie. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle installaties op onze projecten.

Meer weten over werken op onze kantoren?

We vertellen je er graag alles over! Stel je vraag via onderstaande buttons.
Meer weten?
Liever eerst nog meer informatie? Onze collega Anouk is bereikbaar!
Anouk
Anouk
Personeelsadviseur
06-30298865

Solliciteer direct

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep