fbpx
Servicespecialist

Vakmensen aan het woord

Servicespecialist Herman

Servicespecialist Herman beantwoordt onze Drie Vragen op Vrijdag.

Herman houdt zich in zijn werk bezig met inspecties, diagnoses, storingen en complexe vraagstukken binnen zijn specialisme. Lees snel verder om meer over zijn ervaring te lezen!

1. Heb je een specifieke serviceklus waar je echt van geniet of trots op bent?

“Ik heb niet echt een favoriet, omdat mijn klussen over het algemeen kortlopend zijn. Maar hoe complexer een klus, hoe beter! Ik bijt me graag ergens in vast en het zinnetje ‘kan niet’ komt niet in mijn woordenboek voor. Het mooie is dat er eigenlijk nooit een pasklare oplossing is; elke klus is maatwerk. Dat maakt mijn werk zo leuk!”

2. Welke technologische innovatie heeft jouw werk als servicespecialist het meest verbeterd en hoe?

“Het op afstand beheren en configureren van installaties. Je moet je voorstellen dat we vroeger daadwerkelijk onze laptop moesten koppelen aan de desbetreffende installatie om zaken te configureren. Tegenwoordig kunnen we op afstand instellingen wijzigen, wat erg effectief werkt.”

3. Wat vind je het leukst aan je functie als servicespecialist?

“Laten we vooropstellen dat ik vind dat ik de leukste baan binnen Van Dam heb! Het leukste aan mijn functie is de grote afwisseling in werkzaamheden en het onverwachte element. Je weet van tevoren nooit wat je precies aantreft en hoe je het ‘probleem’ gaat oplossen.”

Tune in op onze socials en leer meer Van Dam’ers kennen in Drie Vragen op Vrijdag! Lijkt het jou ook leuk om bij Van Dam te werken? Reageer vandaag nog op een van de vacatures!