fbpx

De carrièreswitch van Martine Paalman, onderhoudsmonteur Van Dam Groep

Een carrièreswitch maken: veel werkenden dagdromen er weleens over. Overstappen naar een heel ander beroep gaat echter niet zomaar. In veel gevallen zul je je moeten omscholen. Hoe pak je dat het beste aan? En is het de moeite waard? Deze week vragen we het aan Martine Paalman-Markvoort (38), onderhoudsmonteur bij Van Dam Groep in Rijssen.

Voor haar werk gaat Martine Paalman-Markvoort van huis naar huis om cv-ketels te onderhouden en repareren. Opvallend, want amper een paar jaar geleden begon ze als complete leek aan een technisch omscholingstraject. “Dat ik in de techniek terecht zou komen, had ik zeker niet verwacht. Ik heb een diploma bloemschikken en heb lang op een manege gewerkt. Daarna was ik huishoudelijke hulp in de thuiszorg.”

Maar ze wilde zich graag verder ontwikkelen. “Anderen moeten er misschien niet aan denken om weer naar school te moeten, maar ik had echt zin om door te leren.” Op Facebook kwam ze een advertentie tegen voor omscholing naar de techniek. “Leren terwijl je een baan hebt voor twintig uur in de week, perfect te combineren met de zorg voor mijn gezin.”

Het hele artikel kan je lezen op: https://www.nu.nl/werk/6116703/de-omscholer-in-de-praktijk-krijg-je-het-vak-echt-onder-de-knie.html

Wil je weten wat de Van Dam Groep voor jouw carrière kan betekenen? Kijk op https://www.vandamgroep.com/werkenbij/vacatures/
of neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HR.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.