fbpx

Veiligheidsladder (SCL)

Op 7 juli jl. zijn wij door Kiwa gecertificeerd met het Safety Culture Ladder trede 2. Safety Culture Ladder, ook wel Veiligheidsladder genoemd. De Veiligheidsladder is een instrument om het veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag binnen bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de veiligheidscultuur met als doel het bewustzijn van veilig werken te vergroten. Veiligheid is een belangrijk thema binnen de Van Dam Groep. Door het toepassen van de Veiligheidsladder streven wij ernaar het veiligheidsbewustzijn te vergroten in de gehele organisatie.

Tijdens de audit zijn er diverse interviews gehouden met o.a. directie, hoofden van de afdelingen, afdeling HR, projectleiders, leidinggevende bouw, en monteurs. Tevens zijn er een 4-tal projecten bezocht. Met als resultaat de (intrede)certificering van trede 2 van de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder).

Certificaat Trede 2 Veiligheidsladder

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.