Airconditioning

=> Klik hier voor onze voorjaarsactie met een airco van Haier.
=> Klik hier voor onze voorjaarsactie met een airco van Mitsubishi.

De consumenten in Nederland ‘ontdekken’ massaal airconditioning. Zeker na een paar dagen met hoge temperaturen of bij een hittegolf. De verwachting is dat we 1 keer per 3 jaar een hittegolf hebben. De interesse in airconditioning is dan ook zeker terecht. Wanneer men eenmaal aan het comfort van airconditioning is gewend, wil men nooit meer zonder.

Wist u dat u een airco ook als warmtepomp kunt gebruiken? Een airco kan namelijk niet alleen koelen in de zomer, maar ook verwarmen in de winter!

Met airconditioning kunt u het binnenklimaat geheel naar uw eigen hand zetten, het hele jaar door. Dit alles met één compact apparaat. Wist u trouwens dat moderne airconditioners ook heel stil zijn? Je hoort ze nauwelijks.

daikin airco 3

De Van Dam Groep levert, monteert en onderhoudt ook airconditioners, onze hoofdmerken zijn Mitsubishi, Daikin, Samsung, Panasonic, Haier en Carrier.

Als u overweegt om een airconditioner aan te schaffen, hetzij een Multisplit, Split, of Mobiele unit, etc. (er zijn legio toepassingen), kunnen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u maken op basis van een opname op locatie. De Van Dam Groep levert, monteert en onderhoudt systemen voor verschillende ruimtes, of dit nu een woning of een bedrijfspand betreft. Daarnaast beschikken wij over de noodzakelijke certificering conform de F-gassen verordening. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief, goed geïnstalleerd systeem.

fgassen

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

    Neem contact met mij op

    Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
    Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep
    [recaptcha]