Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze service-abonnementen contact op met één van onze medewerkers.

T: 0548 – 51 43 41
secretariaat@vandamgroep.com

Service-Abonnementen

Om uw installaties in topconditie te houden, waarbij de veiligheid en het milieu niet uit het oog verloren wordt, is het noodzakelijk om periodiek onderhoud aan uw installaties uit te voeren.

Hiervoor kunt u een service-abonnement afsluiten, daarbij heeft u de keuze voor drie varianten, all-in, plus en basis. U heeft al een basisabonnement vanaf € 6,40 per maand!

Trendline-308 sfeer
In het onderstaande overzicht staan de verschillende varianten met de vanaf prijzen inclusief BTW op basis van een cv-ketel met warm water tot 40 kW. De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van uw installatie. Raadpleeg ook het voorbeeld van een serviceovereenkomst voor de prijs van het onderhoud voor uw specifieke installatie.

 • Basis abonnement € 6,40 per maand*
 • Plus abonnement € 9,10 per maand*
 • All-in abonnement € 10,65 per maand*

*Genoemde tarieven gelden indien uitgevoerd binnen de gemeente Rijssen-Holten en binnen een straal van 10 km rond Rijssen.
Prijzen zijn geldig tot 31-12-2020.

→   Voorbeeld service-abonnement

Voordat het service-abonnement ingaat, zal het toestel onderworpen moeten worden aan een inspectie van € 61,85. Voor nieuwe toestellen, en toestellen die al in beheer zijn bij Van Dam Technisch Beheer, is deze inspectie niet nodig.

Met een service-abonnement van Van Dam Technisch Beheer bent u verzekerd van bedrijfszekere en veilige installaties. U kunt daardoor op uw installaties vertrouwen en heeft u er geen omkijken meer naar.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

  Neem contact met mij op

  Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
  Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep