fbpx

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

T: (0)548 51 43 41
E. info@vandamgroep.com

CO-Vakmanschap

Jaarlijks zijn er nog vele slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging te betreuren, waarvan er zelfs 5 tot 10 overlijden. Om het aantal ongelukken door koolmonoxide terug te dringen, mogen werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties (waaronder cv-ketels) vanaf 1 januari 2023 alleen nog worden uitgevoerd door gecertificeerde bedrijven. Om als bedrijf voor een certificaat in aanmerking te komen, moeten alle installatiemonteurs, onderhoudsmonteurs en servicemonteurs die werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties beschikken over een diploma CO Vakmanschap. Meer informatie over koolmonoxidevergiftiging en de nieuwe bouwregelgeving hieromtrent, leest u in deze flyer.

Logo CO Vrij Koolmonoxidevrij veilige installatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Van Dam zijn alle monteurs die werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties CO-vrij gecertificeerd. Onze monteurs kunnen uw installatie veilig, vakkundig en vertrouwd onderhouden. Kijk voor meer informatie op onze pagina service en onderhoud.

Gecertificeerde monteurs

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.