fbpx

Meer informatie?

Wilt u als woningcorporatie meer weten over service en onderhoud bij uw panden, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

T. (0)548 – 51 43 41
E. info@vandamgroep.com

Woningcorporaties

Binnen de Van Dam Groep staat service en onderhoud garant voor ontzorgen, veiligheid en comfort. Dit is van groot belang voor een particuliere klant, maar ook voor woningcorporaties met verschillende installaties voor het comfort van hun huurders.

Beter dan een goede service, is het voorkomen van storingen. Gepland, preventief onderhoud is daarbij de sleutel en garandeert het optimaal functioneren van uw installaties.

Toch een storing? Via ons centrale storingsnummer 0548 51 43 41 nemen wij uw meldingen in behandeling.

Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit. Al onze monteurs zijn allround, gediplomeerd, CO-vrij gecertificeerd en beschikken over professionele gereedschappen en onderdelen.

Iedere vraag is anders, daar zijn wij ons van bewust. Met onze overeenkomst op maat worden de te leveren prestaties samen met u vastgesteld en gedefinieerd. Het onderhoud leggen wij vast in transparante rapportages.

Wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze afdeling Woningbouw staat voor u klaar.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.