fbpx

Zonnepanelen

Zonlicht is zeer geschikt om energie mee op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de opwekking van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. Ook bij de Van Dam Groep kunt u terecht voor de aanschaf van zonnepanelen. Vul ons offerteaanvraagformulier in en wij voorzien u van een advies op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Van Dam Groep installeert hoofdzakelijk zonnepanelen in combinatie met omvormers en optimizers van SolarEdge. Op deze manier kunnen wij een zonnestroominstallatie van kwaliteit garanderen en een zo hoog mogelijke opbrengst van uw zonnepanelen. Bij de montage werken wij altijd conform de geldende veiligheidseisen. Ook na installatie van uw zonnepanelen bewaken wij op afstand de juiste werking van uw installatie om hiermee vroegtijdig knelpunten in uw stroomopwekking te kunnen signaleren.

Waarom een systeem van SolarEdge?

De klassieke stringomvormer is seriegeschakeld en levert een hoge gelijkspanning op van ongeveer 600 V tot 700 V op het dak. De centrale omvormer in de woning zorgt voor het omzetten van gelijkstroom naar wisselstroom. Een kenmerk van de klassieke stringomvormer is dat als er één zonnepaneel in de schaduw komt of uitvalt, valt de hele installatie weg en wordt er geen stroom opgewekt.

 

 

 

 

 

Bij een systeem van SolarEdge heeft elk paneel heeft een eigen optimizer en wordt daardoor afzonderlijk uitgelezen. Hierbij is nog steeds de centrale omvormer nodig die gelijkspanning omzet naar wisselstroom. Het voordeel ten opzichte van de serie (of string) omvormer is dat het hele systeem blijft werken zodra er een paneel in de schaduw komt of uitvalt.

 

 

 

 

 

Omdat wij onze klanten de maximale opbrengst en kwaliteit willen garanderen, installeren wij zonnepanelen in combinatie met omvormers en optimizers van SolarEdge.

Offerte aanvragen

Wilt u zonnepanelen aanschaffen via de Van Dam Groep? Vraag dan een offerte aan en wij geven u graag een passende oplossing.

Ook kunt u bij ons ook terecht voor de installatie van andere duurzame technieken in uw woning, zoals een warmtepomp of zonneboiler. Door een combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen is het bijvoorbeeld mogelijk de CO2-uitstoot van uw woning naar nul te brengen. Omdat iedere woonsituatie weer anders is, levert de Van Dam Groep maatwerk. Als totaalinstallateur begeleiden wij u bij het gehele proces van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Kijk voor meer informatie over het verduurzamen van uw woning op Energiebesparendoejenu.nl.

Solar Edge

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.