fbpx

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over service en onderhoud contact op met één van onze medewerkers.

T. (0)548 – 51 43 41
E. info@vandamgroep.com

Vraag hier uw servicecontract aan!

Service en onderhoud

Bij de Van Dam Groep kunt u terecht voor service en onderhoud aan de installaties in uw woning. Wilt u verzekerd zijn van een goede en veilige werking van uw verwarmingsinstallatie of mechanische ventilatie? Dan is periodiek onderhoud nodig. Het vergroot de levensduur van uw installatie, voorkomt storingen en daarmee onnodige reparaties. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu. Een goed onderhouden installatie verbruikt minder energie en het vermindert de uitstoot van CO2.

Van Dam Technisch Beheer heeft jarenlange ervaring in het installeren, repareren en onderhouden van technische installaties. Onze vakmensen houden uw installatie graag in topconditie. Sluit u een servicecontract bij ons af, dan heeft u geen omkijken meer naar uw installatie. Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar, gegarandeerd 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Garantie

Is uw toestel recentelijk door de Van Dam Groep geplaatst en wilt u de garantie waarborgen? Dan adviseert de fabrikant om binnen de garantieperiode van twee jaar, onderhoud uit te laten voeren door een erkende installateur. Het recht op garantie vervalt wanneer niet kan worden aangetoond dat het product na ingebruikname regelmatig, in overeenstemming met de voorschriften van de leverancier, aan een onderhoudsbeurt is onderworpen.

Servicecontract

Een servicecontract sluit u bij ons af voor de volgende installaties:
  • Cv-ketel met warmwater tot 70 kW
  • Warmtepomp Hybride (Incl. cv-ketel)
  • Warmtepomp All-electric
  • Airconditioning
  • Mv-box (enkel in combinatie met een bovengenoemde installatie)
  • Wtw-unit (enkel in combinatie met een bovengenoemde installatie)
Tarieven

Wij hanteren twee verschillende tariefgroepen. Eén voor een afstand t/m 15 km rondom Rijssen. En een tarief van 16 t/m 30 km rondom Rijssen. Bekijk onze actuele tarieven.

Tarieven particuliere servicecontracten per 1 januari 2024 binnen Rijssen
Tarieven particuliere servicecontracten per 1 januari 2024 buiten Rijssen

Onze merken

Wij werken samen met een aantal vaste leveranciers en merken. Als dealer hebben wij het voordeel om te beschikken over (standaard)onderdelen. Zo kunnen wij u tijdig helpen bij een storing of onderhoudsbeurt aan uw installatie. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen en zijn ze tijdig op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen.

U kunt een particulier servicecontract afsluiten voor één of meerdere verwarmingsinstallaties van de volgende merken*:

Onze merken

*M.u.v. airco’s, mv-boxen en wtw-units. Voor elk merk kunt u bij ons een (aanvullend) servicecontract afsluiten.

Eerste inspectie/onderhoudsbeurt*

Voordat het contract ingaat, voeren wij een eerste inspectie/onderhoudsbeurt uit. Tijdens dit verplichte bezoek inspecteert en controleert onze monteur of het toestel energiezuinig werkt en of het toestel volgens de geldende wet- en regelgeving geïnstalleerd is. Ook reinigt hij diverse installatieonderdelen en vervangt waar nodig (onderhouds)materialen.

De kosten voor een eerste inspectie/onderhoudsbeurt zijn éénmalig € 99,00 (binnen regio Rijssen) of € 119,00 (buiten omgeving Rijssen), inclusief arbeidsloon tot 60 minuten en voorrijkosten. Exclusief materialen.

*Uitzondering
Voor nieuwe toestellen die door de Van Dam Groep zijn geplaatst en toestellen die al in beheer zijn bij ons, is deze inspectie niet benodigd.

Geen contract, wel onderhoud?

Wilt u niet vastzitten aan een contract, maar wenst u wel een veilig werkende installatie? Kies dan voor een onderhoudsbeurt op regiebasis. U betaalt dan de daadwerkelijke voorrijkosten, arbeidsloon en eventuele materiaalkosten. Neem voor een onderhoudsbeurt op regiebasis contact op met onze serviceafdeling per mail servicemeldingen@vandamgroep.com of
bel 0548 51 43 41.

Vraag hier uw servicecontract aan!

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.