Meer informatie?

Neem voor meer informatie over service en onderhoud contact op met één van onze medewerkers.

T. 0031 (0)548 – 51 43 41
secretariaat@vandamgroep.com

Service en onderhoud

Binnen de Van Dam Groep is service en onderhoud een belangrijk onderdeel. Service en onderhoud staan garant voor continuïteit. Dat is van belang voor particulierenwoningen met verschillende installaties voor comfort. Continuïteit is van nog groter belang voor organisaties die voor hun bedrijfsvoering afhankelijk zijn van betrouwbare installaties. De Van Dam Groep heeft haar service, garantie en onderhoud tot in de finesses georganiseerd. Van Dam Technisch Beheer BV staat hiervoor garant. Het is een compleet apart bedrijf binnen de Van Dam Groep en is volledig ingericht op snelle, adequate en klantgerichte dienstverlening. Dienstverlening kan niet wachten, want comfort moet gewaarborgd zijn en bedrijfsprocessen moeten doorgaan.

Servicemonteur

Onderhoud
Beter dan goede service, is het voorkomen van storingen. Gepland preventief onderhoud is daarbij de sleutelterm en garandeert optimaal functioneren van gebouwgebonden installaties. Dit loopt van klimaatregulering tot noodstroomvoorzieningen, van inbraak- en brandbeveiligingssystemen tot licht- en krachtinstallaties. De kosten worden inzichtelijk gemaakt, dat biedt zekerheid; ook financieel.

Door een sterk decentrale uitvoeringsstructuur is ons servicepersoneel altijd in de buurt om snel hulp te bieden. Via ons centrale storingsnummer 0548 – 51 43 41 neemt onze eigen servicedienst meldingen ter hand. Onze monteurs zijn all-rounders en beschikken over allerhande professionele gereedschappen en onderdelen. Daarnaast beschikken we ook over een fijnmazig netwerk van streng geselecteerde voorkeursleveranciers.

Met een overeenkomst op maat worden gezamenlijk de te leveren prestaties vastgesteld en gedefinieerd. Het onderhoud leggen we vast in transparante rapportages. Dergelijke overeenkomsten sluiten we af voor alle mogelijke installaties, in allerlei specialistische sectoren.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.