fbpx

Subsidies en financiering

Energie besparen door het verduurzamen van uw woning zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, uw huis wordt ook comfortabeler. Bovendien gaat uw CO2-uitstoot omlaag, wat goed is voor het klimaat. De kosten kunt u terugverdienen via een lagere energierekening. Maar u dient de aanschaf- en aanlegkosten wel eerst te betalen.

Investeringssubsidie duurzame energie

Om duurzame verwarming te stimuleren, verleent te overheid subsidie bij de aankoop van onder andere warmtepompen. De hoogte van de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) hangt af van het soort apparaat en van het vermogen.

Lening

Verschillende gemeenten bieden inwoners de mogelijkheid om een lening af te sluiten tegen gunstige voorwaarden als u investeert in energiebesparende maatregelen. Op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting kunt u onderzoeken welke mogelijkheden uw gemeente biedt.

Geen belasting op zonnepanelen

Sinds 1 januari 2023 kunt u zonnepanelen aanschaffen exclusief btw.

Meer informatie over de financiering van energiebesparende maatregelen kunt u nalezen op de website van Milieu Centraal.
Meer informatie over de beschikbare subsidies in uw woonplaats vindt u op de website van Energiesubsidiewijzer.nl.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.