Servicecontract

Tijdelijk geen nieuwe contracten

Op dit moment kunnen wij helaas geen nieuwe aanvragen voor servicecontracten meer aannemen. Ook is het niet mogelijk ons voor een onderhoudsbeurt op regiebasis te benaderen. Via deze website zullen wij u informeren zodra het weer mogelijk is nieuwe contracten aan te vragen.

Servicecontract

Wilt u verzekerd zijn van een goede en veilige werking van uw verwarmingsinstallatie of mechanische ventilatie? Dan is periodiek onderhoud nodig. Het vergroot de levensduur van uw installatie, voorkomt storingen en daarmee onnodige reparaties. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu, een goed onderhouden installatie verbruikt minder energie en het vermindert de uitstoot van Co2.

Van Dam Technische beheer heeft jarenlange ervaring in het installeren, repareren en onderhouden van technische installaties. Onze vakmensen houden uw installatie graag in topconditie. Sluit nu een servicecontract bij ons af en u heeft geen omkijken meer naar uw installatie.

De verschillende servicecontracten

Van Dam Technisch Beheer biedt twee soorten servicecontracten aan. Bekijk hieronder welk servicecontract het beste bij u en uw installatie past.

Servicecontracten

 

Onze contracten zijn af te sluiten voor de volgende installaties:

  • Cv-ketel
  • Warmtepomp Hybride (incl. cv-ketel)
  • Warmtepomp All-electric
  • Airconditioning
  • WTW-unit (enkel in combinatie met bovengenoemde installaties)
  • MV-box (enkel in combinatie met bovengenoemde installaties)

Eerste inspectie en onderhoudsbeurt

Na het aanvragen van een servicecontract plannen wij een afspraak met u in voor het uitvoeren van deze eerste inspectie en onderhoudsbeurt. Tijdens dit verplichte bezoek inspecteert en controleert onze monteur of het toestel veilig en energiezuinig werkt en of het toestel volgens de geldende wet- en regelgeving geïnstalleerd is. Ook reinigt hij diverse installatieonderdelen en vervangt waar nodig (onderhouds)materialen.

De kosten hiervoor zijn eenmalig € 75,- of € 90,- incl. btw en exclusief het gebruik van materialen. Prijs is afhankelijk van uw regio (binnen of buiten regio Rijssen).

Uitzondering: voor nieuwe toestellen (max. 6 maanden oud) die door de Van Dam Groep zijn geplaatst of installaties die al in beheer zijn bij Van Dam Technisch Beheer bv (laatste onderhoudsbeurt niet langer dan 6 maanden geleden) is een eerste inspectie en onderhoudsbeurt niet noodzakelijk. In dat geval ontvangt u van ons een bevestiging van het servicecontract per mail.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Toestemming