Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Tel: 0548 – 514411
installatieservice@vandamgroep.com

Zonnepanelen

Zonlicht is zeer geschikt om energie mee op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de opwekking van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. Ook de Van Dam Groep heeft voor u verschillende oplossingen en toepassingen voor energieopwekking met zonlicht.Zonnepanelen met duurzaamheidslening

De Van Dam Groep werkt met vaste partners om u kwalitatief goede producten en pakketten te kunnen bieden. Wanneer u zonnepanelen aanschaft bij de Van Dam Groep kunt u ervan uitgaan dat wij hoge kwaliteit leveren zodat uw zonnepanelen een zo hoog mogelijk rendement opleveren. Bij de montage werken wij altijd conform de geldende veiligheidseisen.

Met micro-omvormers of optimizers wordt ervoor gezorgd dat per individueel paneel de hoogste opbrengst wordt behaald. Dit in tegenstelling tot traditionele string-omvormers waarbij de complete installatie zich regelt naar het zwakste paneel.

Ook na installatie van uw zonnepanelen bewaken wij op afstand de juiste werking van uw installatie om hiermee vroegtijdig knelpunten in uw stroomopwekking te kunnen signaleren.

Omdat iedere woonsituatie weer anders is, levert de Van Dam Groep maatwerk. Wij nemen de situatie ter plaatse op en maken aan de hand van de opname een passende offerte voor u. Wij kunnen u als totaalinstallateur bij het gehele proces van ontwerp tot realisatie en onderhoud begeleiden.

De combinatie van deze elementen bij de installatie zorgt ervoor dat u een kwaliteitsproduct aanschaft bij een vertrouwde organisatie met jarenlange ervaring en kennisopbouw binnen de installatiebranche.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via installatieservice@vandamgroep.com of via het invulformulier ‘Neem contact met mij op’ bovenaan deze webpagina.

Naast het installeren van zonnepanelen kunt u nog meer duurzame technieken in uw woning toepassen, zoals een warmtepomp of zonneboiler. Door een combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen is het bijvoorbeeld mogelijk de CO2-uitstoot van uw woning naar nul te brengen.

In de eigen vestigingsplaats werkt De Van Dam Groep samen met De Woonweter. De Wooncoach kan u onder andere helpen bij het proces om uw woning te verduurzamen en informeren over de beschikbare subsidies en financieringsopties.
In iedere gemeente is wel een soortgelijke voorziening of gemeenteloket beschikbaar. Op de website van uw gemeente kunt u hier vast meer informatie over vinden.

Kijk voor meer informatie over het verduurzamen van uw woning op Energiebesparendoejenu.nl.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Toestemming