fbpx

Sanitaire technieken

Sinds enkele jaren is de oude vertrouwde natte badcel voor veel mensen tot een relaxruimte geworden. Mensen tanken er bij en komen weer tot rust. Het eind van de ontwikkelingen is nog lang niet in zicht.

Foto 1 (Small)

 

Comfort vraagt om aangepaste installaties
Sauna’s, wirlpools, jacuzzi’s en massagedouches zorgen niet alleen voor meer comfort, maar stellen ook andere eisen aan de installatietechniek in de badkamer. Het is dan ook verstandig om al in een vroeg stadium om de tafel te gaan zitten met de specialisten van de Van Dam Groep. Zij vertellen u over de consequenties van uw badcelwensen en dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Zorgvoorzieningen
Ook op het gebied van speciale voorzieningen voor zorgverlening in de sanitaire ruimten beschikken we bij de Van Dam Groep over ruime ervaring. Tilliften, in hoogte verstelbare toiletten, oproepsystemen hebben geen geheimen meer voor onze sanitairspecialisten.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.