fbpx

Duurzame innovaties

De Van Dam Groep is ook een innovatieve organisatie. Binnen de verschillende processen wordt altijd gezocht naar efficiencyvoordelen en innovatieve ontwikkelingen.
Met name op het gebied van duurzaamheid en energiebesparingen heeft de Van Dam Groep nadrukkelijk een bijdrage geleverd in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

EcoReflect
Het EcoReflect systeem is ontworpen om de gebruikers in staat te stellen informatie over energieverbruik op een scherm weer te geven, zodat het geschikt is voor openbare ruimtes of ontvangstruimtes. Het is een uitstekende manier om betrokkenheid te tonen bij het verlagen van het energieverbruik aan externen of aan uw eigen medewerkers. Het EcoReflect systeem kan combinaties weergeven van rapportages, tabellen en grafieken. Door het gebruik van een interactief touch screen, kunnen gebruikers up-to-date informatie zien op het gebied van duurzaamheid, energieverbruik en energie-efficiency.
Het EcoReflect systeem is niet alleen een presentatie systeem, maar ook een gedachten systeem wat kan bijdragen in onze reflectie en perceptie naar duurzaamheid. EcoReflect presentaties zorgen ervoor dat iedere denkbare klant in verschillende branches en met verschillende toepassingen duurzaamheid als maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat zien.

Pioneering
De Van Dam Groep is deelnemer van Stichting Pioneering. Door te participeren in projecten van Pioneering versterken we niet alleen onze eigen kennis maar ondersteunen we ook initiatieven die leiden tot vernieuwend ondernemerschap in zowel de Twentse bouw als daarbuiten. Vernieuwend op het gebied van zowel technologieën en producten als processen en markten.
Samen met Pioneering is de Van Dam Groep op weg om voor de Twentse bouwsector een koploper positie te creëren op het gebied van ondernemerschap, vernieuwing en innovatie. De bouw is in Twente economisch gezien een belangrijke factor. Een groot deel van de bevolking is direct of indirect werkzaam in de bouw. De marktpositie van de Twentse bouw wordt door verschillende factoren beïnvloed. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de nieuwe vormen van aanbesteden en contracteren.

Zonnepanelen, warmtepompen en meer
De Van Dam Groep houdt de verschillende trends en ontwikkelingen in de markt in de gaten. Bij de vervanging van producten gebruiken wij bij voorkeur ‘A-label’ materialen, om de beste duurzaamheid voor onze opdrachtgevers te kunnen garanderen.

Bij ontwikkelingen wordt actief ingespeeld op vragen vanuit de markt, zo levert de Van Dam Groep ook zonnepanelen, warmtepompen, cv-ketels met duurzame pomp etc.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.