fbpx

Zink- en koperwerken

Voor alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden heeft de Van Dam Groep de expertise in eigen huis. Dakdekkerswerk, monteren van goten en regenpijpen, aanleggen van riolering en gasleidingen; de specialisten op dat gebied zorgen voor een absoluut water- en gasdichte oplossing waar opdrachtgevers jarenlang op kunnen vertrouwen.

Aandacht voor detail en esthetiek
Onze vaklieden beheersen het bewerken van zink, koper en lood tot in de finesses. Dat vakmanschap komt niet alleen van pas bij restauratiewerkzaamheden maar geeft ook nieuwe panden – naast alle moderne techniek – een voorname uitstraling van luxe en grandeur.

H01G9642

Prefab spaart tijd en verkleint risico’s
Het prefabriceren van de meest uiteenlopende onderdelen voorkomt dat op de bouwplaats kostbare montagetijd van meedere personen verloren gaat. De zogenaamde voorgemonteerde aansluitborden voor dure ketels maken het mogelijk die zeer kort voor de oplevering te plaatsen. Snel, professioneel en zonder risico op inbraak of molest.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.