fbpx

Domotica

Domotica is een totaalpakket van elektrotechnische toepassingen die met elkaar communiceren en werken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Stelt u zich voor: vanuit uw stoel verlichting aan- en uitzetten, de verwarming regelen en de beveiliging van uw huis inschakelen. Wilt u dit ook in uw nieuwe of bestaande project integreren? Wij voorzien u graag van het juiste advies. En uiteraard zorgen wij ook in deze graag voor een vlekkeloze installatie!

Radio_CM-404 (Small)

Zorg
Voor woningen en zorgcomplexen passen we steeds geavanceerdere domotica toe waarbij alle mogelijke comfortvoorzieningen automatisch op afstand kunnen worden bestuurd of geprogrammeerd. Dat betekent gemak, maar ook meer zelfstandigheid voor mensen met een beperking.

Kwaliteit
De kwaliteit van wonen en leven wordt door domotica aanzienlijk verbeterd. De verscheidene toepassingen van domotica zorgen voor het besparen van energie, langer zelfstandig wonen, meer veiligheid en meer gemak in de woonomgeving. Daar draagt de Van Dam Groep graag haar steentje aan bij.

sfeer-domotica

Advies
Als opdrachtgever of als eigenaar van een woning duidelijkheid. Wij bespreken uw behoeften en eisen daarom al in een vroeg stadium met u. In een verhelderend gesprek met onze specialisten ontdekt u alle mogelijkheden. Doordat de techniek van domotica zich voortdurend doorontwikkelt, is het voor de meeste objecten en toepassingen inmiddels beschikbaar. Tegen lage kosten kunt u al beschikken over een domotica-systeem in uw eigen woning.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.