Domotica

Domotica is een totaalpakket van elektrotechnische toepassingen die met elkaar communiceren en werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stelt u zich voor: vanuit uw stoel verlichting aan- en uitzetten, de verwarming regelen en de beveiliging van uw huis inschakelen.

Radio_CM-404 (Small)

Zorg
Voor woningen en zorgcomplexen passen we steeds geavanceerdere domotica toe waarbij alle mogelijke comfortvoorzieningen automatisch op afstand kunnen worden bestuurd of geprogrammeerd. Dat betekent gemak, maar ook meer zelfstandigheid voor mensen met een beperking.

Kwaliteit
De kwaliteit van wonen en leven wordt door domotica aanzienlijk verbeterd. De verscheidene toepassingen van domotica zorgen voor het besparen van energie, langer zelfstandig wonen, meer veiligheid en meer gemak in de woonomgeving.

sfeer-domotica

Advies
Als opdrachtgever of als eigenaar van een woning duidelijkheid. De Van Dam Groep gaat daarom al in een vroeg stadium met u om de tafel zitten. In een verhelderend gesprek met onze specialisten ontdekt u alle mogelijkheden voor uw wensen en plannen. Doordat de techniek van domotica de laatste tijd flink is doorontwikkeld, is het nu ook beschikbaar voor de meeste objecten en toepassingen. Tegen lage kosten kunt u al beschikken over een domotica-systeem in uw eigen woning.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten?
Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van de Van Dam Groep