fbpx

Klimaatinstallaties

Klimaatinstallaties zijn een belangrijk onderdeel binnen elke omgeving waar gewerkt of geleefd wordt. Het klimaat is van invloed op het functioneren en het welzijn van mensen. De Van Dam Groep heeft de kennis en ervaring om binnen elk gebouw of woning te zorgen voor een juist klimaat. Dit wordt bewerkstelligd door gebruik te maken van moderne technieken. Elke situatie is verschillend en vereist daarom een andere aanpak. De Van Dam Groep denkt met u mee om te zoeken naar de best passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Verwarming
Door jarenlange ervaring op het gebied van warmteopwekking zijn wij in staat om met u mee te denken over de toepassing van de juiste techniek. Wanneer het nu gaat om een Cv-ketel voor een woning of een complete verwarmingsinstallatie voor een bedrijfsgebouw, de Van Dam Groep is voor u de ideale adviseur in het voortraject en de perfecte partner voor uitvoering en onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Door de samenwerking met verschillende gerenommeerde leveranciers kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige installatie aanbieden waarbij de prijs ook niet uit het oog verloren wordt.

H01G9422 (Small)

Koeling
Apparaten en mensen presteren beter als het niet te warm wordt. Bederfelijke goederen blijven langer goed als ze worden koel gehouden. Koeltechniek kent dan ook vele aspecten. Airco, klimaatkamers, koel- en vriesinstallaties, computerruimtes; iedere situatie vraagt om een specifieke oplossing. Het gaat erom de juiste mix te maken van een pakket van eisen, technische randvoorwaarden en beschikbare financiële middelen. De Van Dam Groep maakt met u de juiste keuze.

Werktuigbouw
Werkruimtes houden we optimaal door ventileren en de lucht te filteren, koelen, verwarmen en/of ontvochtigen. Uitgevoerd met een warmtepomp is het mogelijk een airco ook te gebruiken voor verwarming. Met comfortkoeling zijn we in staat voor iedere individuele ruimte de juiste hoeveelheid warmte in de gewenste tijd af te voeren. Een computerruimte conditioneren we volledig inclusief speciale computervloeren, verlichting, noodstroomvoorziening en brandblusinstallaties die de apparatuur niet aantasten, deze keuze zorgt ervoor dat de ideale installatie er komt en operationeel blijft.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.