fbpx

Warmtepompen, zonnepanelen en meer

De overheid wil 50.000 woningen per jaar ‘gasloos’ maken om uiteindelijk in 2050 alle woningen gasloos te hebben. Om dit te bereiken, verleent de overheid tot 2021 subsidie op warmte-pompen, zonneboilers en biomassaketels en pelletkachels om duurzame verwarming te stimuleren. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en het vermogen.

Warmtepompen
Warmtepompen zorgen op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water. Een warmtepomp maakt gebruik van energie met een lage temperatuur uit de omgeving (uit de buitenlucht, de bodem, afvoerlucht, zonnepanelen, etc.) en brengt deze energie naar een hoger temperatuurniveau zodat deze bruikbaar is om tapwater of uw pand te verwarmen. Niet elk pand is geschikt voor een warmtepomp. Uw erkende installateur kan u adviseren over de voor u beste oplossing, de kosten en de besparing. Wij leveren maatwerk en maken daarom graag een afspraak met u om een passende offerte voor u op te stellen.

Certificering
Wij zijn gecertificeerd voor het ontwerpen, installeren, beheer en onderhoud van warmtepompen middels de BRL 6000-21. Deze borgt de aanleg en het onderhoud van de installaties, zodat de gebruiker een kwalitatief goede en veilige installatie krijgt en houdt.

Zonnepanelen en zonneboilers
Naast warmtepompen denkt de Van Dam Groep graag met u mee over andere duurzame oplossingen als zonnepanelen of zonneboilers. Door een combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen is het bijvoorbeeld mogelijk de CO2 uitstoot naar nul te brengen.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.