fbpx

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze bijdrage aan energiebesparing en CO2-reductie contact met ons op:

T: 0031 (0)548 51 44 11
E: info@vandamgroep.com

Energiebesparing en CO2-reductie

De Van Dam Groep vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan een schoner milieu voor nu en voor toekomstige generaties door energie te besparen en CO2-reductie.

Inmiddels is een volledig elektrische auto in gebruik. Daarnaast bestaat een deel van ons wagenpark uit verschillende hybride elektrische auto’s. Deze auto’s hebben een geringe uitstoot en leveren een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. De aanschaf van een hybride auto is onderdeel van het beleid en de keuze voor een milieuvriendelijker auto’s wordt gestimuleerd.

Helaas kan het installatieproces niet uitgevoerd worden, zonder het produceren van afvalstoffen. Het beleid van de Van Dam Groep is erop gericht om afvalstoffen op een verantwoorde wijze te verzamelen, op te slaan en af te voeren, waarbij:

  • er ten volle aandacht is voor risico’s van de afvalstoffenverwerking.
  • schade aan het milieu zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Door de uitvoering van vakkundig onderhoud, installatie en professioneel advies over de juiste toepassing wordt onnodig energieverbruik voorkomen. Door de verschillende installaties in uitstekende conditie te houden, leveren we ook een bijdrage aan de veiligheid en bedrijfszekerheid van installaties. Handelingen op het gebied van CFK’s; HCFK’s en HFK’s worden conform Europese regeling de F-gassenverordening uitgevoerd en geregistreerd. De afvoer van koudemiddelen vindt alleen plaats volgens de wettelijk gestelde eisen. Alle werkzaamheden zijn erop gericht om tijdens de handelingen en gedurende normaal bedrijf van de koelinstallatie emissie van koudemiddel te voorkomen. De borging en de naleving van de desbetreffende milieuwetgeving door de Van Dam Groep is vastgelegd in het KAM Managementsysteem.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.