fbpx

MVO

De Van Dam Groep hecht grote waarde aan het belang van maatschappelijk verantwoord, dus duurzaam, ondernemerschap.

Dat is voor de Van Dam Groep het leveren van diensten, producten en kennis die nu en op de lange termijn substantieel bijdragen met als doel behoud en verbetering van de kwaliteit van de leefomgeving. We zijn ervan overtuigd dat effectief duurzaam ondernemen een win-win situatie oplevert voor de onderneming, onze klanten en de maatschappij.

Door te participeren in innovatieve concepten en producten en door medewerkers bewust te maken van de noodzaak. De Van Dam Groep participeert in regionale en landelijke initiatieven die gericht zijn op duurzaamheid. Deze participatie komt onder andere tot uiting in een stuk sponsoring, ondersteuning van onderwijs en het toevoegen van technische kennis.

De Van Dam Groep sponsort organisaties of verenigingen die passen bij de visie van de organisatie.
Enkele voorbeelden van sponsoring:

  • Sponsoring van een goed doel jaarlijks met kerst
  • Sponsoring van Kika, een stichting die erop is gericht om kinderen te ondersteunen in hun strijd tegen kanker
  • Sponsoring van Stichting Vrienden van Nicaragua, stichting die gericht is op woningbouw in Nicaragua
  • Ook sponsort de Van Dam Groep enkele lokale/regionale sportverenigingen. Sport draagt bij aan gezondheid, brengt mensen samen en verbindt groepen onderling. Sport is daarom voor de Van Dam Groep ook een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen.

Naast sponsoring is de Van Dam Groep ervan overtuigd dat het voor jongeren belangrijk is een juiste beroeps- of studiekeuze in de techniek te laten maken. Daarom is de Van Dam Groep aangesloten bij Remo West Twente. Binnen Remo kunnen jonge mensen een traject volgen waarbij ze twee dagen naar school gaan en drie dagen praktijkervaring op doen. De Van Dam Groep wil hiermee investeren in doorstroming van goed personeel in de techniek. Daarnaast worden er regelmatig bedrijfsbezoeken georganiseerd voor leerlingen van het basis- en middelbaar onderwijs.

Bij deze bedrijfsbezoeken wordt het accent gelegd op het in aanraking komen met de techniek. Daarom kunnen jongeren in de werkplaats ook zelf aan het werk.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.