fbpx

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging begint bij inbraakwerend hang- en sluitwerk. Ook toegangsbeveiliging is een uitstekend instrument om inbraak te voorkomen. Vaak combineren wij deze systemen met werktijdenregistratie en/of parkeerbeheer. Observatie via camera’s en video biedt ongekende mogelijkheden om uiteenlopende locaties 24 uur per dag in de gaten te houden. De Van Dam Groep heeft passende oplossingen voor zowel woningeigenaren als gebouwbeheerders.

Planmatig werken
Toch is inbraak niet altijd te voorkomen. Daarom levert de Van Dam Groep inbraaksignaleringssystemen. Deze systemen monitoren kritische punten via (infrarood)camera’s en sensoren en melden onregelmatigheden direct aan een centrale die politie of bewakingspersoneel alarmeert. De kracht van de Van Dam Groep is de praktische toepassing van de techniek in een plan en een systeem dat aansluit bij de eisen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de opvolgers. Het is zaak om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en hulpdiensten de tijd te geven die ze nodig hebben om in te grijpen.

De Van Dam Groep is voor inbraakbeveiliging gecertificeerd en mag zich erkend BORG Beveiligingsbedrijf noemen.

Inbraakbeveiliging

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.