fbpx

Elektrotechniek

Ontwerp, realisatie en onderhoud van complete elektrotechnische installaties vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Simpelweg zorgen dat het licht het doet en dat apparaten werken; vandaag en ook over tien jaar.

enginering-electra-installaties

Industrie
Ook in de productieomgeving heeft de elektrotechniek een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Denk aan krachtstroomvoorzieningen, de PLC-besturing van productiemachines en transportsystemen, Scadasystemen. Bedrijven willen steeds meer de mogelijkheid hebben om hun productie flexibel in te richten. Daarnaast moet bij de bouw van elektrotechnische installaties in bedrijfspanden ook al rekening worden gehouden met toekomstige productiviteitsveranderingen.

dsc01281

LED-verlichting
LED is de nieuwste trend in de verlichtingsbranche. LED-verlichting heeft de toekomst en de Van Dam Groep heeft de kennis in huis om u van dienst te zijn. Dat moet ook, want de komende tien jaar gaat alle conventionele verlichting plaatsmaken voor LED. Daarmee worden enorme besparingen bereikt op aanschaf- en energiekosten.

Gezondheid
LED-verlichting verbruikt 90 procent minder energie dan gewone gloeilampen. Daardoor vermindert de uitstoot van CO2. Goed voor het milieu! LED-verlichting geeft ook geen schadelijk uv- en infraroodstraling af. Goed voor de gezondheid.

Overal toepasbaar
De Van Dam Groep heeft de mogelijkheden van LED-verlichting de afgelopen jaren uitgebreid getest. LED-verlichting kan toegepast worden van tuinverlichting tot fabriekscomplex, van noodverlichting tot industrieterrein. De Van Dam Groep informeert u graag over de bijna onbegrensde mogelijkheden van deze revolutionaire verlichtingsmogelijkheden.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.