fbpx

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

T. 0031 (0)548 51 43 41
info@vandamgroep.com

Domotica

Domotica is het toepassen van elektronica en huisnetwerken om processen in en om uw woning aan te sturen, zodat u meer comfort geniet.
Naast volledige controle over verlichting van de woning, kan bijvoorbeeld ook uw verwarming of uw zonwering aangestuurd worden. Niet alleen vanuit uw eigen huis, maar uiteraard ook op afstand via uw smartphone of tablet.
Met één druk op de knop creëert u de juiste sfeer om gezellig samen een film te bekijken. Of als u later thuiskomt dan verwacht, kunt het licht op afstand aanzetten, zodat het lijkt of u thuis bent.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Van Dam Groep kan u domotica-systemen aanbieden voor zowel bestaande bouw als voor nieuwbouw.
Voor een wat hoger budget, maar ook voor mensen met een wat kleinere portemonnee, hebben wij domotica toegankelijk gemaakt. Voor iedere klant hebben wij het juiste systeem op maat met efficiënte oplossingen.
Door middel van een instappakket wordt uw leven een stuk eenvoudiger gemaakt. Het domotica-systeem zorgt er namelijk voor dat u meer comfort, duurzaamheid en veiligheid zult ervaren. Het systeem dat wij geselecteerd hebben, is gebruiksvriendelijk en veelzijdig.
Naast het basispakket bieden wij mogelijkheden om het systeem uit te breiden met KNX, waarbij bijvoorbeeld de verschillende elementen van gebouwautomatisering met elkaar verbonden worden.
Sensoren meten bijvoorbeeld de buitentemperatuur, lichtinval, regen of wind, waarop de verwarming energiebesparend wordt geregeld en rolluiken worden neergelaten. Ook valt te denken aan spraaksturing.
De techniek in uw woning kan te allen tijde aangepast worden aan veranderende behoeftes.

Met hét installatieteam weet u dat u een vakman in huis haalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.