fbpx

Aanleg gasleidingen Van Raam fietsenfabriek

Locatie: Varsseveld
Opdrachtgever: Van Raam

Aanleg gasleidingen Van Raam fietsenfabriek

Van Raam is een familiebedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring. Met zo’n 130 medewerkers maakt Van Raam aangepaste fietsen voor mensen met een beperking of voor volwassenen en kinderen die niet op een standaard tweewielfiets kunnen fietsen. De Van Raam driewielers, duofietsen, rolstoelfietsen en tandems worden niet alleen in Europa geleverd maar tegenwoordig ook in Amerika. Van Raam is wereldmarktleider in deze tak van sport en het bedrijf wordt ook vaak als voorbeeld genoemd als het gaat om smart-industry en sociale innovatie. De Van Raam fiets kenmerkt zich door Hollandse kwaliteit en een moderne vormgeving. Onder het motto “Let’s all cycle” wordt iedere fiets uniek geproduceerd in Varsseveld.

Tijdens de nieuwbouw van de moderne fabriek, waar alle Van Raam fietsen geproduceerd worden, heeft de Van Dam Groep diverse gasleidingen aangelegd met appendages. Er zijn argon, stargon, stikstof en zuurstof gasleidingen aangelegd voor 21 lastafels, 4 lasrobots en 1 lasersnijmachine. Daarnaast is de gasopslag buiten voorzien van automatische gaspakketwisseling met signalering binnen. Als de werkdag ten einde is, kunnen alle gassen door middel van een drukknop afgesloten worden. Een groene lamp geeft aan dat er gas is. Als er geen groen licht is, dan is er geen gas en staan de magneetafsluiters dicht.

Al met al een uniek project waarmee de Van Dam Groep laat zien dat zij ook deze expertise in huis heeft.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.