fbpx

Maxon motor Enschede

Locatie: Enschede
Opdrachtgever: Van Wijnen Hengelo en maxon motor benelux bv

Maxon motor Enschede

De Van Dam Groep mag service en onderhoud gaan verlenen in het bijzondere pand van maxon motor benelux bv aan de Josink Kolkweg 38 te Enschede.

Bouwbedrijf Van Wijnen is door maxon motor aangesteld als hoofdaannemer en deze heeft de Van Dam Groep geselecteerd voor het verlenen van service en onderhoud aan de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Het gebouw heeft, naast een kantooromgeving, tevens een productieomgeving met twee clean rooms waaraan zeer hoge eisen worden gesteld. Dit geldt ook voor de diverse andere ruimtes zoals de dataruimte die constant in verbinding staat met Zwitserland. Daarnaast worden er duurzame technieken toegepast in dit gebouw, er zijn onder andere 204 zonnepanelen en voor de verwarming wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp met bronsysteem.

Maxon motor, opgericht in 1961, is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in elektroaandrijvingen van hoge kwaliteit. Ze worden bijvoorbeeld toegepast in de Nasa-rover op Mars, insuline- en hartpompen, chirurgische handapparatuur, maar ook in passagiersvliegtuigen en raceauto’s.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.