fbpx

Verduurzaming woning Holten

Locatie: Holten
Opdrachtgever: Woningeigenaar

Verduurzaming woning Holten

In samenwerking met De Woonweter (Rijssen-Holten) verduurzaamden wij de installaties van een woning in Holten. De woningeigenaar maakte gebruik van een Energiebespaarlening om zo hun energiekosten te kunnen verlagen.

Wij monteerden 13 zonnepanelen (3900 Wp) van het merk Astronergy met SolarEdge omvormer en optimizers. De panelen plaatsten wij op het schuine dak van de garage en de omvormer onder het dak op de zolder. Elk paneel is voorzien van een optimizer die het maximale rendement uit elk paneel haalt. De panelen hebben, met een opstelling georiënteerd op het zuiden, volgens berekening, een gemiddelde jaaropbrengst van ± 3900 kWh in het eerste jaar.

Voor de warmwatervoorziening plaatsten wij een Sanistage Warmtepompboiler op de zolder. Met een Sanistage boiler met geïntegreerde warmtepomp kunt u het hele jaar door van warm water genieten met een beter rendement dan een HR-ketel. Het toestel neemt bovendien slechts 1 m2 ruimte in beslag. Als ‘stand alone’ systeem voor sanitair warm water is een Sanistage perfect complementair met ieder cv-systeem.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.