fbpx

TETEM4 Enschede

Locatie: Enschede
Opdrachtgever: Koopmans Bouwgroep

TETEM4 Enschede

Koopmans Bouwgroep en Van Dam Groep slaan opnieuw de handen ineen voor het indrukwekkende project TETEM4! Dit wooncomplex op het Roombeek in Enschede omvat 117 ruime huurappartementen, elk met een eigen buitenruimte, en een prachtige gemeenschappelijke binnentuin op het dak van de parkeergarage. Naast comfortabele woningen biedt TETEM4 ook een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen en een parkeergarage.

Als totaalinstallateur verzorgen wij onder andere riolering, waterleidingen, ventilatiesysteem, elektriciteit, brandmeldinstallatie, videofoon en toegangscontrole voor dit project.

Momenteel zijn we volop bezig met de afbouw van de parkeergarage, terwijl de gevelwerkzaamheden en het plaatsen van binnenwanden in de appartementen vorm krijgen. De laatste vloerdelen zijn gegoten en standleidingen zijn geplaatst. De volgende fase is de afbouwfase van de appartementen. De oplevering van TETEM4 staat gepland voor begin 2025. Blijf op de hoogte via onze socials!

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.