fbpx

Nieuwbouw 20 studio’s De Bongerd

Locatie: Ermelo
Opdrachtgever: Roosdom Tijhuis

Nieuwbouw 20 studio’s De Bongerd

De Van Dam Groep gaat voor Roosdom Tijhuis de complete installaties verzorgen voor 20 nieuw te bouwen zorgwoningen en algemene ruimten voor het project De Bongerd in Ermelo.

Het is voor de ’s Heerenloo zorgroep het eerste project waarvoor gasloos gebouwd gaat worden. Dit betekent voor ons dat wij 11 warmtepompen zullen gaan plaatsen. Tevens worden er in dit project zonnepanelen aangebracht.

Ook moet de verlichting voldoen aan de eisen van Stichting Bartiméus. Stichting Bartiméus is een instelling ten behoeve van zorg voor slechtziende en blinde mensen. De 20 studio’s en algemene ruimten worden gereed gemaakt voor slechtziende ouderen. Daarom moet een lichtniveau van minimaal 500 Lux in alle verblijfsruimten en badkamers worden gerealiseerd. Daarbij wordt geen rekening gehouden met randzones.

In de woonkamer en in de snoezelruimte zal biodynamische verlichting aangebracht worden De lichtkleuren zullen mee gaan kleuren met de lichtkleur buiten. Dit betekent dat we door middel van een geavanceerde lichtsturing met lichtkleuren en lichtsterkten kunnen spelen en bewoners helpen om actief of juist vermoeid te raken.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.