fbpx

Gerbrandystraat

Locatie: Utrecht
Opdrachtgever: Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Gerbrandystraat

Nadat wij dit project in juli 2016 in opdracht hebben gekregen van de bouwcombinatie Gerbrandystraat 20 BV, is er de afgelopen jaren veel werk achter de schermen verzet om het project van de grond te krijgen. Het gehele project wordt voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance uitgevoerd.

Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Gerbrandystraat komt een nieuwe kleine woonwijk met 487 huurappartementen. Deze woningen variëren in grootte.
Het ontwerp is van Van der Linde architecten in Deventer. De nieuwbouw vormt een driehoek; tussen de gebouwen komt een verhoogd leefdek met daaronder de parkeervoorzieningen.
De bouw van het project is een samenwerking tussen Koopmans Bouw Enschede en Bouwbedrijf Wessels Rijssen.

Na opdracht is het ontwerp van met name de woontoren van gebouw A met 205 appartementen behoorlijk op de kop gegaan (dit waren eerst 178 appartementen). Deze woontoren heeft 2 extra bouwlagen gekregen, waardoor 27 extra appartementen konden worden gecreëerd.

De woontoren van gebouw A bestaat uit 19 bouwlagen en 205 appartementen en gebouw C bestaat uit 5 bouwlagen en 82 appartementen. Gebouw B voorziet in 200 studentenstudio’s, die door een collega-installateur worden voorzien van de installatie.

Wij zijn inmiddels gestart met werkzaamheden op de bestaande kelder, deze is geheel gestript en wordt voorzien van geheel nieuwe installaties. In week 6 2020 is het tunnelproces gestart van gebouw C. Twaalf weken later is begonnen we met het tunnelproces van gebouw A. Naar verwachting zal eind 2021 het hele project opgeleverd gaan worden.

Werkzaamheden:

Van Dam zal de complete E- en W-installatie uit gaan voeren.

Hét installatieteam

Realisatie: Stimmt

sluiten

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag? Wilt u graag een afspraak maken voor meer informatie over één van onze producten? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.